Sajtószoba

Hírek

Megérkezett a 200.000. vendég

2009-05-27

A 2008 decemberében megnyitott Ramada Resort Aquaworld Budapest hotel- és vízibirodalom kétszázezredik fürdő belépőjét váltotta meg szerdán egy négy gyermekes család.

A 2008 decemberében megnyitott Ramada Resort Aquaworld Budapest hotel- és vízibirodalom kétszázezredik fürdő belépőjét váltotta meg szerdán egy négy gyermekes család. A boldog nyertesek egy wellness hétvégét tölthetnek az egyre népszerűbb és napjainkban már a környező országokból is nagy számmal érkező vendégek körében is közkedvelt fürdő-és szálloda komplexumban.
Az üzemeltető Aquaworld Zrt. április elején megnyitotta a kerti strandot is fűthető medencékkel.
A közel 5 hektáros díszparkban rönkházas szauna, több játszótér, kalandpark, röplabdapálya, kerti büfé várja a vendégeket a hét minden napján reggel 6-tól este 10 óráig.
 
A wellness szerelmesei a szálloda recepcióján át léphetnek be az Orientál SPA-ba, ahol a teljes körű fürdő- , szauna-, szolárium szolgáltatáson túl kényeztető masszázsokat, beauty szolgáltatásokat, hétvégén is nyitva tartó fogászati rendelőt vehetnek igénybe. A sportolni vágyókat korszerű gépekkel felszerelt fitneszterem, tenisz- és squash pályák várják. Május elsejétől meghirdetett Sunday Brunch családi ebéddel egybekötött wellness programot is kínál.
További információ:
www.aqua-world.hu
www.ramadaresortbudapest.hu
 
2009-05-27.
Forrás: index..hu

« Vissza